Wij maken leadlijsten met passie

Met een goede leadlijst lopen uw verkoopactiviteiten soepeler, en worden er betere resultaten behaald met lagere inspanningen.

Wat kun je verwachten van onze leadlijsten?

Leadlijsten zijn lijsten met de gegevens van bedrijven waar het product of dienst mogelijk aan verkocht kan worden. Deze lijsten worden door ons zelf gegenereerd uit onze database met 250.000 Nederlandse bedrijven.

Wij zijn anders dan de meeste leadleveranciers; wij werken veel specialistischer en transparanter, doen meer moeite om de kwaliteit hoog te houden en kijken niet naar aantallen maar naar toegevoegde waarde. Dit doen we voor een eerlijke tarief, omdat wij geloven dat kwaliteit en eerlijkheid meer toevoegen aan de wereld, onze klanten en uiteindelijk ons eigen bedrijf.

We onderzoeken als eerste welke leads relevant zijn voor uw bedrijf. Dit kunnen we op veel verschillende manieren doen.
Meestal maken we een profiel van een al bestaande klant en filteren onze database op bedrijven die binnen dit profiel passen.

Wilt u alleen bedrijven die binnen een bepaalde schaal vallen? Dan regelen we dat. 

We doen vaak ook gratis een kort sectoronderzoek en gebruiken onze commerciële ervaring om in te schatten welke segmenten in aanmerking komen voor propositie. 

Wilt u specifieke informatie over een bedrijf? Bijvoorbeeld informatie over de eigenaar, managers of werknemers op een bepaalde positie? Ook dan kunnen we u verder helpen. 

We zijn in staat om met verschillende technieken grote hoeveelheden leads gemakkelijk te filteren. Daarnaast kunnen we eventueel alvast “warm bellen” om de interesse te pijlen van de prospects, en namen en rugnummers te winnen. Dit wordt ook wel lead-generatie genoemd. 

We hanteren een relatief laag tarief voor het product dat we leveren. Momenteel is onze gemiddelde leadprijs voor bestaande lijsten rond de €0,04 per lead met uitschieters naar de €0.40. Voor een klein onderzoek hanteren we €75. 

We kunnen onze leadlijsten vaak binnen 24 uur leveren.  Mochten er specifieke wensen zijn dan duurt dit vaak iets langer.